Coopers Australian Pale Ale

Coopers Australian Pale Ale

Fler bilder

Detta ölextrakt har utvecklats för att matcha det berömda Coopers Original Pale Ale. En flasköl som är mycket populärt i hemlandet Australien.

Den fruktiga och blommiga naturen, liksom den fräscha bitterheten, gör detta ölextrakt till ett populärt råmaterial för många olika recept, t.ex. vintage recept Extra Strong Vintage Sale.

Från ett 1,7 kg ölextrakt som sådant får du cirka 23 liter färdigöl med en alkoholhalt på mindre än 3 volymprocent. Om du vill ha mer smak, fyllighet och alkoholhalt, rekommenderar vi att du tillsätter maltextrakt och / eller jäsningssocker. I detta fall förblir antalet liter detsamma, men smaken och intensiteten förbättras.

Detta är det närmaste en hemmabryggare kan komma den berömda Coopers Original Pale Ale. Krispig beska och fruktiga, blommiga karaktärer skapar ett fantastiskt öl som gjort för alla tillfällen.

Vem kan dricka det? En älskvärd brygd inom räckhåll för de flesta smaker.
När kan det drickas? Oftast i närvaro av icke-hembryggare, som den perfekta introduktionen till hembryggningens sköna konst.

Vill du brygga snabbt och enkelt? Följ grundreceptet och använd 1kg Brew Enhancer 2, enkelt och mycket träffsäkert. Vikt 1.7 kg. På din färdiga produkt får ungenfär: Färg – 7 EBC, beska – 25 IBU

Du behöver:

  • Jäskärl om minst 25 liter
  • Steriliseringsmedel
  • Flaskor
  • Jäsrör
  • Hävert

Only 1 left

165,00 kr
Spara pengar! Handla för minst 999 kronor och frakten är gratis.

Mer information

Alkohol
< 3% vol
Färg
7 EBC
Beska
25 IBU
Typ
Ale
Mängd
23 liter