Snus

Köp snuset online till de bästa priserna. Alla sorter och alla smaker.

Snus2 erbjuder alla typer av snus till de lägsta priserna och med snabba leveranser - din order skickas samma dag eller dagen efter din beställning.

Ofta hittar du bra erbjudanden med extra låga priser så du kan fylla ditt snuslager och samtidigt spara pengar. 

Du hittar snus av alla typer och med många olika smaker: lössnus, portion, white portion – starkt snus och med normalstyrka. Vi har snus alla prisklasser - det billigaste snuset kostar endast 179 kr för en stock. Lågprissnus, midprice och premiumsnus från de flesta tillverkare: Skruf, Swedish Match, Nordic snus, Fiedler & Lundgren, V2 Tobacco m.fl.

Självklart har vi alla de kända och uppskattade märkerna av snus: Kaliber, XR, One, General, Ettan, Göteborgs Rapé, Tre Ankare,  Knox, Skruf, Granit, Lundgrens, Phantom, Offroad – och många, många fler. Vi har alltid de senaste nyheterna och du hittar också både nikotinfritt snus (Zeroberg, Onico och Kick up) samt det nya "All white" snuset (innehåller nikotin men ingen tobak).

Att köpa snuset på nätet är billigare, enklare och smidigare. Snus2 ger dig mer snus för pengarna.

Köp ditt favoritsnus här:

Lössnus

Lössnuset är det ursprungliga typen av snus som började tillverkas redan i början av 1800-talet (Ljunglöfs Ettan är från 1822). Flera av snussorterna (ex. General och Göteborgs Rapé) har funnits i flera decennier och tillverkas fortfarande enligt ursprungsmannens recept.

Lössnus anses av många vara "det riktiga snuset" och är basen för svenska snustraditioner. Du hittar här lössnus med rök- och tobakssmak eller diskret smaksatt med exempelvis whisky eller enbär. Från finmalt till grovt snus. Alltid färskt snus och lättkramat. Köp lössnus till låga priser.

Portionssnus

Portionssnus är den största kategorien av snus och med flest varianter. Här finns snus med ren tobakssmak, bergamott samt smaksatta med exempelvis mint, lakrits eller bär.

Denna form av snus introducerades på marknaden i början av 1970-talet - första portionssnuset var Tre Ankare och på 80-talet kom de smaksatta Catch. Portionssnus är enkelt och bekvämt att använda och är den kategorin som växer absolut mest. Köp portionssnus till låga priser.

White portion

Vid millennieskiftet lanserades white portion som rinner mindre och frigör smak och nikotin under en längre period. Denna sektion växer snabbt med nya smaker och varianter - tillsammans med vanlig portion. White portion finns också som "white dry" som har en ännu lägre vattenmängd.

White portion finns i flera olika smaker: ren tobakssmak, bergamott samt smaksatta med exempelvis mint, lakrits eller bär.

Slim portion

Detta är det senaste tillskottet på snusmarknaden. Portionspåsen är smalare för att passa bättre under läppen samt är mer diskret vid användning. Slim portion finns som både vanlig portion och white portion och i många olika varianter gällande styrka och smak.

Du hittar bl.a. tobaksmak, bergamott, mint, lakrits och fruktiga smaker. Nikotinhalten varierar från normalt till super strong. Köp slim portionsnus billigt.

Styckedosor

Ett urval snus finns också att köpa som styckedosor. Perfekt när du vill testa något nytt.

Nikotinpåsar

Nikotinpåsar utformade som portionssnus men som inte innehåller någon tobak. Dom är helt vita både före och efter användning, samt missfärgar inte tänderna. Är smaksatta och har en relativt hög nikotinhalt.

Nikotinpåsar är det nya sättet att snusa om du vill slippa tobak men ändå vill njuta av nikotin. Köp nikotinpåsar på nätet hos Snus2.


Personalens favoriter just nu.