Nordic Snus

Nordic Snus är det svenska snusbolaget som ligger bakom succésnuset LD, traditionella Gustavus och kraftfulla Nordic Storm. För att garantera dig en genuin smakupplevelse väljer vi noggrant ut den bästa premiumtobaken som vi förädlar enligt klassisk tradition på snusfabriken vid Vårgårda Kvarn.

Sortimentet utvecklas ständigt och följer vår samtid med nya produkter som svarar på dina förväntningar på smak och kvalitet.

Vårgårda Kvarn har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1871 då kvarnen byggdes och blev en viktig del i det lilla samhället norr om Göteborg. Idag produceras här svenskt kvalitetssnus enligt traditionella metoder men med den modernaste tekniken. Processen där torkade tobaksblad mals och blandas med salt och vatten är ett lika självklart som uråldrigt hantverk. Recepten är ibland flera hundra år gamla och här lever det klassiska svenska snuset vidare i modern tappning.

Produkterna från Nordic Snus är en del i den samtida urbana kulturen och en given del i vardag och fest. Våra varumärken erbjuder en mångfald av smaker och kvaliteter. Sortimentet från Nordic Snus är lika stor del av historien som en del av vår samtid och framtid.

nordic snus logotyp
gustavus nordic storm ld snus