Skruf snus

Skruf Snus AB grundades av vännerna Adam och Jonas i 2001. De började experimentera med olika snusrecept i ett gammalt mejeri i de småländska skogarna nära orten Sävsjö. Två år senare, med hjälp av vänner, fick Adam och Jonas äntligen till det perfekta baksnuset. Första dosan såldes 2003. Än idag finns Skruf fabriken kvar i Sävsjö - fast den är lite större än gamla mejeriet.

Skruf

Skruf är ett premiumsnus av hög kvalité som bjuder på en traditionell tobaksupplevelse i grunden med en modern twist. Idag har Skruf en portfölj som har utvecklats enormt. I portföljen finns en hel del smaksatt och snus i olika format och styrkor.

Knox

Varumärket Knox lanserades 2005. Knox är ett mycket traditionellt snus av hög kvalité. Knox portföljen är som skräddarsydd för den traditionella svenska snusaren som önskar en premiumsnuskänsla för en mindre peng.

Smålands Brukssnus

Smålands Brukssnus lanserades 2012 och tillhör marknadens lågprissegment. Ett enkelt snus med traditionell tobakssmak.

Super White

Skruf Super White lanserades 2018. Mjuka, fylliga, helvita prillor i slimformat- utan tobak, men med nikotin. Super White-familjen fortsätter att växa med olika styrkor och spännande smaker.


Varumärken